Monday, 20 November 2017

Pakej Percutian 3 Hari 2 Malam Ke Pulau Tioman 2018 - Paya Beach Resort ~ Tioman Island

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, apa khabar teman-teman penggemar Island? Saya doakan tuan-tuan dan puan-puan berada didalam keadaan sihat wal afiat disamping keluarga tercinta. Setiap tahun, dianggarkan pelancong yang datang bercuti ke Pulau Tioman lebih kurang 500 000 orang pengujung. Angka ini mungkin tidak tepat, itu cuma anggaran peribadi saya sahaja. Kemungkinan besar tuan puan sudah pun membuat pilihan dan budget untuk bercuti ke Pulau Tioman pada tahun hadapan 2018. Mungkin ada di kalangan pembaca telah membuat keputusan untuk memilih Paya Beach Resort sebagai destinasi wajib pergi pada tahun hadapan tetapi masih belum tahu harga pakej di Paya Beach Resort.

Untuk pengetahuan pembaca, Paya Beach mempunyai 7 jenis bilik yang berbeza, Harga adalah bergantung jenis bilik yang kita pilih diantaranya Deluxe Chalet Beach Front, Deluxe Suite Beach Front, Superior Chalet Beach Front, Superior Chalet, Standart Chalet Beach Front, Standard Chalet dan Standard Lodge. Standard Lodge ini biasanya disediakan kepada divers yang datang membuat aktiviti menyelam. Semua jenis bilik adalah berhawa dingin.

Untuk pakej Paya Beach Resort, kami tiada promosi kerana resort ini adalah bertaraf 3 bintang yang mempunyai pelbagai facilities yang disediakan. Apa yang kita dapat, berbaloi dengan yang kita bayar. Setakat ini tiada apa-apa lagi yang saya terima komen buruk dari pelancong saya. Untuk tidak membuang masa lagi, harga pakej Paya Beach Resort adalah seperti dibawah.

Berminat
Deposit pendahuluan adalah 50% daripada harga keseluruhan pakej yang tuan puan pilih.

Baki Bayaran
Bayaran baki kami akan maklumkan didalam confirmation letter menerusi email

Hubungi
Untuk selanjutnya tuan puan dapat hubungi saya melalui whatsapp di 019-2941683 atau klik link ini www.wasap.my.60192941683/payabeachresort tuan puan boleh panggil saya abang wan.

Tempahan
Pastikan tuan puan tidak tersilap memasukkan deposit ke nama akaun bank diatas nama Wan Pulau Tioman AgencyName Bank - CIMB Bank Berhad
Name Acc  - Wan Pulau Tioman Agency
No. Acc  - 800  8897  518
Deposit  - 50% of the total

Selepas Bank in
Selepas tuan puan sudah membuat pembayaran ke akaun diatas, sila hubungi saya menerusi whatsapp atau panggilan suara untuk selanjutnya.

Previous Post
Next Post

About Author

0 comments: